Το smartwatt είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει τον απόλυτο έλεγχο και την παρακολούθηση, μεταξύ άλλων, του φωτισμού, των πριζών, της θερμοκρασίας και της κίνησης στο σπίτι σας. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει διαρροές νερού. Έτσι, το smartwatt δημιουργεί νέες δυνατότητες άνεσης, εξοικονόμησης ενέργειας, ασφάλειας και προστασίας στο σπίτι.

Το smartwatt συνδυάζει τον απόλυτο έλεγχο και παρακολούθηση του σπιτιού σας αλλά και τη διαχείριση της ηλεκτρικής σας κατανάλωσης, από μία και μόνο εφαρμογή, από όπου κι αν βρίσκεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε να σβήσετε τα φώτα του σπιτιού σας, να ανάψετε το θερμοσίφωνα ή ακόμα να αναβοσβήσετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας, ενώ εσείς λείπετε από το σπίτι σας.

Η mobile εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά και tablet (iOS, Android) και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τα  App Store ή το Google Play Store.

Με την εφαρμογή smartwatt, ο χρήστης ειδοποιείται κάθε φορά για τις ενέργειες που συμβαίνουν στο σπίτι, λαμβάνοντας υπόψη τους προκαθορισμένους κανόνες που έχει θέσει ξεχωριστά ο κάθε χρήστης.